Frequent Asked Questions

Vragen over | De Producten

Typ de naam van het product dat je zoekt in de zoekbalk. Je kunt naar producten zoeken op naam of kenmerken, zoals merk, artiest, onderdeelnummer, enz.

Houd er rekening mee dat de prijs in de winkelwagen is gebaseerd op “originele prijs van je bestelling”. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt de prijs berekend op basis van jouw totaal bedrag. Als je bijvoorbeeld een product verwijderd of toevoegt, kan de prijs verschillen.

Voer de onderstaande stappen uit om productdetails te krijgen:

 1. Open de productpagina door op de titel of afbeelding van het product te klikken
 2. Klik ‘Beschrijving’ aan voor o.a. beschrijving van de producten, productafbeeldingen en overige informatie
 3. Klik ‘Beoordelingen’ aan om te verwijzen naar de opmerkingen van andere klanten na aankoop
 4. Controleer ‘Specificaties’ om artikelspecificaties te kennen (materiaal, maat, artikeltype, functie, etc.)

Houd je favoriete producten van alle gekozen websites bij door ze toe te voegen aan je verlanglijstje. Je kunt maximaal 10 verlanglijstjes maken en deze ordenen zoals je wilt.

Opmerking: je kunt maximaal 1000 producten tegelijk aan elke lijst toevoegen. Verwijderde items worden niet opgeslagen.

Vragen over | De Bestelling

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail wanneer je bestelling geplaatst is. Deze bevestigingsmail geeft een overzicht van de bestelde producten en het verzend- en factuuradres. Je vindt hier ook het bestelnummer terug. Bevestigingsmail niet ontvangen? Het kan weleens voorkomen dat deze in de spambox beland is. Controleer ook goed of het juiste mailadres ingevuld is, een typefout is snel gemaakt. Maak een account aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Nee. Ook zonder account (gast) kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wel biedt het hebben van een account voordelen. Wanneer je bent ingelogd kun je:

 1. Sneller bestellingen plaatsen, je voorkeuren blijven behouden
 2. Je eerdere bestellingen bekijken
 3. Wijzigingen aanbrengen in je adresgegevens
 4. Je accountgegevens wijzigen
 5. Aan- en afmelden van nieuwsbrief-abonnementen
 6. Je wachtwoord wijzigen

Verzendkosten, inklaringskosten en overige administratiekosten

De verzendkosten, inklaringskosten en overige administratiekosten worden automatisch berekend aan de hand van het bedrag van de bestelling. Dit zijn de kosten boven op de verkoopprijs! Betaling geschied via online bankieren, cash of whatsapp (tikkie). Je betaalt vooraf altijd 50% van het totaal bedrag. Bij het ophalen van je bestelling wordt de resterende 50% in rekening gebracht. Je mag ook het volledige bedrag in een keer voldoen. House of Moonae rekent de volgende verzend-, inklarings- en overige administratiekosten:

Suriname – *alle onderstaande bedragen zijn in USD:

 1. Bestelling t/m $9,99 – kosten $5,-
 2. Bestelling van $10,00 t/m $24,99 – kosten $10,-
 3. Bestelling van $25,00 t/m $49,99 – kosten $20,-
 4. Bestelling van $50,00 t/m $74,99 – kosten $25,-
 5. Bestelling van $75,00 t/m $89,99 – kosten $35,-
 6. Bestelling van $90,00 en meer – kosten $50,-

Orders kunnen online o.a. via Online Bankieren, Paypal, ApplePay, op Factuur of CreditCard betaald worden. En ben je op locatie bij ons op het hoofdkantoor kan je ook met cash betalen. Betalingen geschieden enkel in USD of Euro.

Vragen over | De Verzending & Bezorging

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verstuurd naar House of Moonae™ (hoofdlocatie). House of Moonae™ verzendt niet naar jou als klant. Je ontvangt een whatsapp, sms of email melding om je bestelde artikelen op te komen halen op locatie. Een overzicht van de postsluiting is hieronder weergeven:

Suriname:

 1. Iedere week – in de oneven weken op dinsdag en donderdag. Vanaf 10:00 – 15:00 uur
 2. Iedere week – in de even weken op woensdag en vrijdag. Vanaf 10:00  – 15:00 uur

Bestellingen zowel online als op kantoor, welke op de bovenstaande postsluiting vòòr 15:00 uur worden geplaatst en via iDEAL, Creditcard, Bancontact, Cash of PayPal betaald, zullen dezelfde dag meegaan in de order!  Na 30 – 40 werkdagen kun je jouw bestelling ophalen (zonder vertraging). Je ontvangt een notitie om je bestelling op te komen halen.

Let op!: Dit geeft geen garantie dat jouw bestelling ook op tijd geleverd wordt, (dit is afhankelijk van verzending). Wij vragen jou begrip hiervoor.

Houdt alsjeblieft rekening met het volgende:

 1. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
 2. De verzending heeft wel eens vertraging, houd hier rekening mee wanneer je een bestelling hebt geplaatst.
 3. Je ontvangt een melding wanneer je jouw pakket kan komen afhalen. Hiervoor heb je 4 weken de tijd om het op te komen halen, daarna zien wij het als geannuleerde bestelling.

Bijzondere bezorgingsdata (feestdagen)

Houdt in het weekend en tijdens feestdagen rekening met een langere levertijd.

Vragen over | De Verzending & Bezorging

Nee op dit moment niet, je kunt voor nu enkel en alleen je bestelling op halen bij ons op het hoofdkantoor te Paramaribo (Suriname).

Zodra House of Moonae™ jouw pakket heeft ingepakt, krijg je van ons een ophaal bevestiging. Daarin staan alle gegevens hoe en wanneer je jouw pakket kan komen ophalen.

Na ontvangst maken we jouw bestelling in orde en je ontvangt een e-mail, whatsapp notitie of sms wanneer jouw bestelling klaar voor je ligt op kantoor. Bekijk wanneer wij open zijn en kom dan op tijd langs (in ieder geval binnen de afhaaltermijn van 4 weken) langs om je pakket op af te halen.

Vragen over | De Retournering & Ruilen

Helaas is House of Moonae™ niet verantwoordelijk voor verkeerd bestelde maten of kleur (c.q. artikelen) die tegen vallen. Je mag het product retourneren volgens het retourbeleid. Lees hier meer over bij: Retour & Ruilen.

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 1 dag. Indien er meer dan 1 dag is verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of een deel van de terugbetaling aanbieden. Controleer je bestelling altijd ter plaatsen. Zodra je de deur uitloopt bij ons dan vervalt het retourrecht eventueel ruilen.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een gedeeltelijk retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden ontvangen door ons.

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor beperkt houdbare artikelen zoals voeding, bloemen, kranten of tijdschriften. We aanvaarden ook geen retouren van hygiënische of sanitaire artikelen, gevaarlijke materialen, of brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

* cadeaubonnen
* downloadbare softwareproducten
* sommige producten voor gezondheid en persoonlijke hygiëne
* persoonlijke titel bestelde artikelen

Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig.

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald:

* Boeken die duidelijk zijn gebruikt
* Cd’s, dvd’s, videobanden, software, games, cassettebanden of vinylplaten waarvan de verpakking is geopend
* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* Artikelen die niet binnen een periode van 1 dag na levering worden teruggestuurd

Terugbetalingen (wordt altijd gedeeltelijk uitgekeerd*)

Na ontvangst en inspectie van de ontvangen artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd.

Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Verlate of ontbrekende terugbetalingen

Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.

Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.

Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken.

Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via contact [@] houseofmoonae.com.

Afgeprijsde artikelen (Sale)

Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

Ruilen

We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen.  Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar contact [@] houseofmoonae.com en geef dit het artikel af op ons hoofdkantoor te Paramaribo.

Terugsturen van een artikel

Om je artikel terug te sturen, moet je het afgeven te Paramaribo.

*De verzendkosten, overige administratiekosten en inklaringskosten zijn voor jouw rekening. Verzendkosten, overige administratiekosten en inklaringskosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten, overige administratiekosten en inklaringskosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van de leverancier.

Controleer je bestelling direct na ontvangst, uiterlijk binnen 1 dagen op eventuele beschadigingen, vlekken of verkeerd geleverd artikel.

Let op!: na opening van de beschermhoes kunnen kunnen wij dan niet meer achterhalen wanneer de schade is ontstaan. Om je klacht in behandeling te kunnen nemen hebben we het product nodig. We zullen het artikel zo spoedig mogelijk omruilen.

De inklarings,- verzend,- en administratiekosten wordt hier ook in mindering gebracht.

Vragen over | House of Moonae™

Startte als een passie, uitgegroeid tot deze online (marktplaats) shop. Het is een plek waar je eindelijk kan laten gaan om je eigen wow-factor te creëren en ook bij de welbekende marktplaatsen (zoals Aliexpress, Shein, Amazon) kan bestellen zonder problemen.

Geneviève, eigenaar achter House of Moonae™, “always-in-to-a-solution-party”. Van elk gelegenheid zoek ik naar de beste oplossing om het voor de klanten makkelijk te maken. Dat is tevens een feestje. Ik zoek ook steeds naar net dat tikkeltje meer. Happy shopping in style.

Ik houd van leuke ideeën, mooie productcombinaties, hippe materialen, en last but definitely not least: de leukste accessoires! Vanuit deze mix is House of Moonae™ gegroeid, tot een online marktplaats (aanbieder) winkel met inspiratie, tips en leuke accessoires om jou te voorzien van de leukste producten.

Nee, helaas is House of Moonae™.com alleen voor klanten in Suriname. Dit omdat de overige landen makkelijker een bestelling kunnen plaatsen op de marktplaatsen en tevens ontvangen (vanwege de samenwerkingen met de postbedrijven en banken).

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals jij die ervaren hebt. Toch vragen wij jou vriendelijk om jouw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Je kunt voor vragen of klachten over een product of dienstverlening van House of Moonae™ contact opnemen via service [@] houseofmoonae.com. Wij handelen de klacht binnen 7 dagen en zo goed mogelijk af.

Dat kan! Neem contact op via de mail:

✉️  info [@] houseofmoonae.com.

Op dit moment niet maar houd de vacaturepagina in de gaten voor de openstaande vacatures.

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld (zie de pagina Privacy Policy)

Is je vraag beantwoord?  Zo niet: Mail ons dan op info [@] houseofmoonae.com.