Verzendkosten, inklaringskosten en overige administratiekosten

De verzendkosten, inklaringskosten en overige administratiekosten worden automatisch berekend aan de hand van het bedrag van de bestelling. Dit zijn de kosten boven op de aankoopprijs! Betaling geschied via online bankieren, cash of whatsapp (tikkie). Je betaalt vooraf altijd 50% van het totaal bedrag (incl. de administratiekosten). Bij het ophalen van je bestelling wordt de resterende 50% in rekening gebracht. Je mag ook het volledige bedrag in een keer voldoen. House of Moonae™ rekent de volgende verzend-, inklarings- en overige administratiekosten:

Suriname – *alle onderstaande bedragen zijn in USD:

AANKOOPPRIJS

Dit is de vanaf aankoopprijs

 • Bestelling t/m $9,99
 • Bestelling van $10,00 t/m $24,99
 • Bestelling van $25,00 t/m $49,99
 • Bestelling van $50,00 t/m $74,99
 • Bestelling van $75,00 t/m $89,99
 • Bestelling van $90,00 en meer

ADMINISTRATIEKOSTEN

Dit zijn de kosten bovenop de vanaf aankoopprijs

 • $5,-
 • $10,-
 • $20,-
 • $25,-
 • $35,-
 • $50,-

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verstuurd naar House of Moonae™ (hoofdlocatie). House of Moonae™ verzendt niet naar jou als klant. Je ontvangt een whatsapp, sms of email melding om je bestelde artikelen op te komen halen op locatie. Een overzicht van de postsluiting is hieronder weergegeven:

Suriname:

 1. Iedere week – in de oneven weken op dinsdag en donderdag. Vanaf 10:00 – 15:00 uur
 2. Iedere week – in de even weken op woensdag en vrijdag. Vanaf 10:00  – 15:00 uur

Bestellingen zowel online als fysiek op kantoor, welke op de bovenstaande postsluiting vòòr 15:00 uur worden geplaatst en via Online Bankieren, Creditcard, Cash, ApplePay of PayPal betaald, zullen dezelfde dag meegaan in de order!  Na 30 – 40 werkdagen kun je jouw bestelling ophalen (zonder vertraging). Je ontvangt een notitie om je bestelling op te komen halen.

Let op!: Dit geeft geen garantie dat jouw bestelling ook op tijd geleverd wordt, (dit is afhankelijk van verzending). Wij vragen jou begrip hiervoor.

Houdt alsjeblieft rekening met het volgende:

 1. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
 2. De verzending heeft wel eens vertraging, houd hier rekening mee wanneer je een bestelling hebt geplaatst.
 3. Je ontvangt een melding wanneer je jouw pakket kan komen afhalen. Hiervoor heb je 4 weken de tijd om het op te komen halen, daarna zien wij het als een geannuleerde bestelling.

Bijzondere bezorgingsdata (feestdagen)

Houdt in het weekend en tijdens feestdagen rekening met een langere levertijd.

Ophaal bevestiging

Zodra House of Moonae™ jouw pakket heeft ingepakt, krijg je van ons een ophaal bevestiging. Daarin staan alle gegevens hoe en wanneer je jouw pakket kan komen ophalen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem contact op met onze klantenservice via: contact [@] houseofmoonae.com op werkdagen zorgen wij dat we z.s.m. contact met je opnemen voor een passende oplossing. Of kom langs op kantoor (zie: openingstijden). Belangrijk is dat bij het ophalen je controleert of je bestelling klopt. Zodra je de deur uitloopt begint de garantie periode van 1 werkdag (lees ook voor meer informatie onze ruil en retourbeleid*).

Afhalen bij House of Moonae™

Na ontvangst maken we jouw bestelling in orde en je ontvangt een e-mail, whatsapp notitie of sms wanneer jouw bestelling klaar voor je ligt op kantoor. Bekijk wanneer wij open zijn en kom dan op tijd langs (in ieder geval binnen de bovengenoemde afhaaltermijn van 4 weken) langs om je pakket op af te halen.